Deze groep is gemaakt om jou de kans te geven om met jou groep(en) te adverteren.
Het doel van adverteren is om aandacht voor je groep(en) te krijgen zodat jou groep(en) groeien in leden aantal.
Alle groepen/forums kunnen meedoen (met uitzondering van TE volwassen groepen).
Wat moet je hiervoor doen?
Als eerste lid worden van deze groep. https://groups.io/g/scj-midweek-advertentie-groep
Dan krijg je een mail met een vragenlijstje als deze ingevuld is door jou stuur je dit naar mij terug.
Zodra dit binnen is ga ik zorgen dat je groep toegevoegd wordt aan de wekelijkse Advertentie mail.
Vervolgens stuur ik elke woensdag de advertentie mail naar de groep. (deze is elke week anders).
Jullie sturen deze advertentie mail door naar je eigen groep + een CC naar scj-midweek-advertentie-groep@groups.io
Zodat ik weet dat de advertentie mail doorgestuurd is.

Als je een wijziging wil doorgeven stuur dan ook een email naar scj-midweek-advertentie-groep@groups.io


Intio webhosting

Op zoek naar een betaalbare webruimte voor uw website?
Dan bent u bij Intio aan het juiste adres.
Goede prijs/Kwaliteitsverhouding.
U kunt kiezen uit 4 pakketten.

Psp met Marian

Hallo,
Voorheen hete de groep PsP-Script-Fans maar ik heb de groep een andere naam gegeven want scripten zijn uit den boze. We gaan op precies dezelfde voet verder en de vroegere lessen zijn ook dezelfde. Alle lessen zijn linklessen en met toestemming mag ik ze doorlinken naar de groep. De bedoeling is dat je naar aanleiding van het voerbeeld de tubes en eventueel de kleuren verandert naar jouw kleur van je tube. Als de les in meerdere kleuren is is het de bedoeling dat je jouw crea ook maakt in meerdere kleuren en niet in één kleur licht/donker. Telkens als je een les hebt gemaakt en ik heb hem goedgekeurd krijg je een volgende les tot je helemaal bij bent met de groep.

Verder wens ik je veel plezier in deze kleine gezellige groep

Groetjes Marian

 

Poser creatiefjes

Wij hebben een gezellig Poser Groep, waar we met elkaar leuk bezig zijn met Poser. We wisselen weetjes en datjes uit zodat we nooit echt uitgeleerd zijn. Ken je nog geen Poser??? Geen punt, ook dat kun je bij ons leren, Geertje verzorgd de basis lessen met goed en duidelijk geschreven lessen met printjes. We hebben lessen voor alle poser programas om het nog duidelijker te maken. Per les leer je wat meer, totdat uiteindelijk je figuurtje is aangekleed en houding heeft en zelfs make-up op heeft. Er valt ook een certificaat te verdienen. We hebben ook vervolglessen. En leuke thema opdrachten. Lijkt het je wat?? 
Kom eens kijken op onze gezellige Poser groep.

Modertors Thea en Geertje

 

Poser Planet

Een groep waar je via linklessen leuke werkjes maakt met posers. Enige ervaring in psp is aangeraden. Met de gemaakte lessen verdien je punten, des te meer punten des te hoger je de ladder beklimt. Je krijgt een awards bij het behalen van niveau's en als je geslaagd bent een diploma.De linklessen hoeven niet in volgorde gemaakt te worden. Ook is er geen wekelijkse verplichting van het maken van een les. Je maakt de lessen op jouw manier, op jouw ritme. Maar we zien wel graag minstens één lesje per maand van je.

Owner Wendy

CarMa erotische psp lessen groep

Ik heb deze groep opgericht omdat ik merkte dat er behoefte was aan een groep waarbij je erotische plaatjes/tubes mag gebruiken. In deze groep zijn er allerlei lessen zoals blends,tags,frames en scraps bij elke les die je maakt gebruik je erotisch getinte plaatjes en/of tubes. Op woensdag wordt er een extra les gestuurd. Vrijdag worden er 2 week lessen via email verstuurd. De extra les is verplicht om te maken maar we zouden het wel erg leuk vinden.Ben je nieuwsgierig of wil je lid worden!! Meld je dan aan en je bent dan van harte welkom in onze groep. Leer het creatieve wereldje van Paint Shop Pro kennen maar dan net iets anders getint.

Owner Carin

Animatie groep JaX

Deze groep is opgericht voor iedereen die graag wil leren om animaties te maken. De lessen zijn leuk, speels en zeer leerzaam.> De lessen worden geleidelijk aan opgebouwd naar een gevorderd niveau.Wat heel belangrijk is bij het maken van animaties is dat je heel goed moet lezen en secuur moet werken.Het doel van deze groep is dat de leden zo goed mogelijk leren om met animaties te werken.Ben je nieuwsgierig geworden. Klik dan op join. Enige ervaring in Psp is wel aangeraden. Wij zijn een grote groep dus het mail volume is best hoog.Je bent van harte welkom in onze Animatie groep.

Moderator
Carin en Karine

Owner Carin

CarMa erotische psp lessen groep

Ik heb deze groep opgericht omdat ik merkte dat er behoefte was aan een groep waarbij je erotische plaatjes/tubes mag gebruiken. In deze groep zijn er allerlei lessen zoals blends,tags,frames en scraps bij elke les die je maakt gebruik je erotisch getinte plaatjes en/of tubes. Op woensdag wordt er een extra les gestuurd. Vrijdag worden er 2 week lessen via email verstuurd. De extra les is verplicht om te maken maar we zouden het wel erg leuk vinden.Ben je nieuwsgierig of wil je lid worden!! Meld je dan aan en je bent dan van harte welkom in onze groep. Leer het creatieve wereldje van Paint Shop Pro kennen maar dan net iets anders getint.

Owner Carin

Psp groep SiCa

Ik heb deze groep opgericht voor iedereen die het leuk vindt om in ontspannen sfeer Paint Shop Pro lessen te volgen.De lessen bestaan ondermeer uit Blends, Tag, Animaties en eigen geschreven lessen.Op woensdag wordt er een extra les gestuurd.Vrijdag is het lessen dag dan worden er 2 week lessen via email verstuurd.De extra les ben je niet verplicht om te maken maar we zouden het wel erg leuk vinden. Ben je nieuwsgierig of wil je lid worden!! 
Meld je dan aan en je bent dan van harte welkom in onze groep.
Leer het creatieve wereldje van Shop Pro kennen. 

Owners Carin
en Karine

SCJ-Midweek_Advertenties

Waar is deze groep voor bedoeld?? Om je de kans te geven met jouw groep(en) te adverteren en zo nieuwe leden te werven. Allerlei groepen die met psp te maken hebben zoals Yahoo groepen, Google groepen en share groepen forums enz enz.
Ook groepen die niet met Psp te maken hebben zijn welkom (geen volwassen groepen).
Wat moet je ervoor doen?? Lid worden van deze groep en een vragenlijstje invullen.
Daarna elke week een email doorsturen naar je eigen groep en een CC naar de advertentie groep

Owner Carin

     

Tag Beauty's nieuwere style

Wij zijn een gezellig Tag groepje. We werken met de lessen van Wilma. Deze lessen schrijft Wilma speciaal voor dit groepje en ze zijn heel erg leuk om te maken. Het zijn een soort easytaglessen, maar dan wel wat bewerkelijker. Van iedere les hoef je maar 1 uitwerking te maken. Bij iedere 25ste les krijg je een award. De lessen worden 2 maal per week verzonden, op de maandag door Gerard en op de donderdag door Thea. Heb je zin om mee te doen?? ….. kom dan gezellig naar de Tag Beauty’s nieuwere stijl.

Owners: Gerard en Thea

Moderator: Wilma

Psp World Share

Hier mag alles gedeeld worden. Plaats wel cryptische namen of namen met ***** in het onderwerp. Als je mails van andere groepen doorstuurt, verwijder dan de gegevens van deze groep en ook van de groep waar jij ze van doorstuurt. Verder wens ik jullie veel plezier met het delen en het ontvangen.

Owner Claudia

Ro-wi-creative tubes

HIer delen wij onze zelf gemaakte tubes.
Wij leveren alleen schone tubes.

Groetjes Rooske en Wies

De coolste psp groep

In deze groep kan je je lessen inleveren die door ons verstuurd worden wekelijks. En er mag gelachten en gezellig gekletst worden. Ook humor en een grapje wordt zeer gewaardeerd. Wij Lydia en ikzelf Monika gaan deze groep beheren.
Wijzelf doen al sinds enkele jaren aan psp met heel veel plezier.

Lydia

 

       

Claudia's Happy Pro lessen

Dit is een groep waar je op eigen tempo PSP-lessen maakt en zelf bepaald wanneer je een les instuurt en hoeveel lessen je wilt insturen, met een maximum van 10 lessen per dag 2 per email. Enige kennis van PSP en het gebruik van filters worden aanbevolen, maar ook beginners zijn bij ons van harte welkom en zullen we helpen zoveel we kunnen met het programma wat door zovelen wordt ervaren als verslavend. Wij hopen je spoedig te kunnen verwelkomen.

Wendy, Anita en ik Claudia

Gertjes photoshop lesjes

Hier kan je adobe photoshop lesjes maken geschreven in cs5, ze kunnen natuurlijk ook in een andere versie gemaakt worden op woensdag word er een eigen geschreven crea over de groep gestuurd, en we zijn ook gestart met basis lesjes voor photoshop van in het allereerste begin, die worden vrijdag over de groep verstuurd. Voor degene die graag psp leert, die zijn hier ook op de juiste plaats. Op maandag wordt er voor de geintresseerde beginners lesjes voor psp gestuurd. Vrije lesjes mag ook altijd en natuurlijk eigen werkjes. Wij zijn al een groepje dat flink gegroeid is. Hebben jullie interesse, kom hier dan even langs.

Owner Gertje

Starplanet

Een groep waar je via linklessen leuke werkjes maakt met beroemdheden. Enige ervaring in psp is aangeraden. Alle lessen zijn tag-lessen! Met de gemaakte lesjes verdien je punten, des te meer punten des te hoger je de Stars ladder beklimt. Je krijgt awards bij het behalen van niveau's en als je geslaagd bent een diploma. De linklessen hoeven niet in volgorde gemaakt te worden.
Ook is er geen wekelijkse verplichting van het maken van een les. Je maakt de lessen op jouw manier, op jouw ritme. Maar we zouden wel graag je af en toe op de groep zien.

Owner: Wendy
Moderator: Miranda

Daz girlsGT

Wij zijn een gezellige Daz groep, waar we leren te werken met Daz met als doel om mooie Daz tubes te maken. welke je weer kunt gebruiken in tagjes enz enz. Maar ook als je al werkt met Daz mag je je hier gerust aansluiten, wie weet kunnen we je toch nog wat leter, maar anders gewoon gezellig mee doen is ook leuk, met elkaar is het vaak toch gezelliger dan alleen. Er worden na zoveel lessen ook Awards en/of Certificaten uitgedeeld, hoe of wat exact weten we nog niet, want we zijn net geopend, maar ons doel is dat we gezellig met elkaar, elkaar respecterend Daztubes leren maken. Lijkt het je dit iets sluit je dan aan bij ons door je aan te melden.

Moderators Geertje en Thea.

       

Paintshopproforum

Gezellig meedoen met allerlei psp uitdagingen. We hebben verschillende activiteiten zoals maandelijkse. wekelijkse en dagelijkse uitdagingen waar je mooie awards mee kan verdienen, ook staan er allerhande lesjes van de beginner tot de freaks.

Groetjes Rooske

Rowie-Tubelessen

Wil je graag leren tuben en zoek je een groep waar je de basis leert dan ben je bij ons (Rooske en Wieske) op het juiste adres. We beginnen vanaf nul, houdt er rekening mee dat het veel inspanning kost om de basis aan te leren. Tuben is niet gemakkelijk en intensief. Zodra je jet basisdiploma hebt mag je ook leren haren en vachten tuben.

Vanaf september 2019 geven we ook les in het Frans en Engels

Groeten van de tuberkes Rooske , Wieske en Karien

Creative script + tag friends

In our friendly group you can share our Psp-creations. In a script or just as a tag. And while we send in our creations, we share a bit about ourselves an our life.We take turns in choosing a Creative Challenge to take part in each week. And we provide a Monday's Choice to play with. We're about being creative and being friends. That's what counts!! We are a G-rated group so we would appriciate it if you do not use adults content in your creations. We are not a tutoring group but we are always happy to help out if we can. You will find a lovely friendly atmosphere in this young (at heart) and small group. Feel like joining?
Your very welcome
Group language: English

Group owner
Karin*CarMar* 
Moderator Lyn Melville

Psp gezellig mee

Welkom bij Psp gezellig mee. Een groep die ik overgenomen heb van Ali. Hier vind je makkelijk maar ook moeilijke lessen korte maar ook lange lessen. Er wordt een les ingestuurd en dan bij goedkeuring krijg je een nieuwe les. Men dien verstande dat er maar 1 les per dag gestuurd wordt. De eerste 25 lessen zijn makkelijk daarna wordt het moeilijker. Na 25 lessen krijg je een certificaat en na 250 lessen een diploma. We wensen je veel plezier.

Owner Jeanne

       
Fabulous Taglovers

Hartelijk welkom.Dit is een internationale groep!! Wij hebben leden vanuit allerlei landen. De leden schrijven in onze eigen taal, Nederlands, Frans of Duits, maar ook in het Engels, want dat is de taal die iedereen begrijpt. Dat geeft ook een speciaal cachet aan de groep, en de varierende leeftijden zorgen voor de nodige afwisseling. Groepsleidster Hanny schrijft haar eigen tutorials. Een maal per week (op Maandag) sturen we voor jullie een van haar lessen in om aan mee te doen. Verder hebben we een wekelijks thema, op donderdag. De activiteiten zijn vrijwillig, maar zo leuk dat (bijna) iedereen meedoet! Verder is iedereen vrij z'n eigen creaties in te sturen, met of zonder script. Je ziet, voor elk wat wils! In ieder geval is minimaal 1x per week iets insturen verplicht. Lijkt het je leuk? Word dan lid en doe gezellig mee! Talen: Nederlands/Engels Common languages: Dutch/English Deursche Mitglieder: Wilkommen! Bienvenue aux members Francais!

Owner Hanny,
Moderator Steffie

Tosca-psp-en-poser

Dit is een gezellig poser en psp groepje waar ook plaats is voor een gezellig praatje. Er zijn een paar regeltjes zoals ongetwijfeld op elke groep we vragen respect voor iedereen, we vragen minstens 1 mail per week, dat mag een gewone mail zijn er is bij ons geen opdracht verplichting, wel een mail verplichting. Dit zijn de opdrachtjes bij ons:1e van de maand, thema opdracht door Corry.Dinsdag : linkles door Wendy.Woensdag : scrapopdracht door Hilde.1e donderdag van de maand textuuropdracht door Corry.Vrijdag : haaropdracht door Addie.Zaterdag : pakketopdracht door Wendy zondag : vrij Als je wilt kan je ook enkele basis poserlesjes volgen. Zoals je kan zien komt er best veel mail over de groep, hou hier rekening mee! van harte welkom,

Het Tosca team: Wendy, Hilde, Corry en Addie


Creatief met Incredimail

Hier maken we leuke incredimail papiertjes. Iedereen begint met de eerste 20 lesjes bij Gerard, dit zijn de basis lesjes. Deze worden 2x per week verstuurd op woensdag en zaterdag avond. Deze lesjes leren je omgaan met IM en ook LetterCreator.
Na les 20 kan je kiezen: voor de eenvoudigere lesjes bij Gerard en/of kader en script lesjes bij Thea. Je mag alleen de een keizen of je kunt ook kiezen om beiden te volgen, dit moet je wel even goed aangeven. Deze lessen worden 1x per week verstuurd op de woensdag avond. De kaderlessen eens per 14 dagen. Iedere 10de les is een uitdaging om zelf te maken naar wat je de 9 lessen ervoor hebt geleerd. Dit wordt dan afgesloten met een Award. Dit is een nederlandstalige groep.

Groetjes het Incredible team.
Owner Thea.

Poser creatiefjes

Wij hebben een gezellig Poser Groep, waar we met elkaar leuk bezig zijn met Poser. We wisselen weetjes en datjes uit zodat we nooit echt uitgeleerd zijn. Ken je nog geen Poser??? Geen punt, ook dat kun je bij ons leren, Geertje verzorgd de basis lessen met goed en duidelijk geschreven lessen met printjes. We hebben lessen voor alle poser programas om het nog duidelijker te maken. Per les leer je wat meer, totdat uiteindelijk je figuurtje is aangekleed en houding heeft en zelfs make-up op heeft. Er valt ook een certificaat te verdienen. We hebben ook vervolglessen. En leuke thema opdrachten. Lijkt het je wat?? 
Kom eens kijken op onze gezellige Poser groep.

Modertors Thea en Geertje

 

 

     

Psp met Marian

Hallo,
Voorheen hete de groep PsP-Script-Fans maar ik heb de groep een andere naam gegeven want scripten zijn uit den boze. We gaan op precies dezelfde voet verder en de vroegere lessen zijn ook dezelfde. Alle lessen zijn linklessen en met toestemming mag ik ze doorlinken naar de groep. De bedoeling is dat je naar aanleiding van het voerbeeld de tubes en eventueel de kleuren verandert naar jouw kleur van je tube. Als de les in meerdere kleuren is is het de bedoeling dat je jouw crea ook maakt in meerdere kleuren en niet in één kleur licht/donker. Telkens als je een les hebt gemaakt en ik heb hem goedgekeurd krijg je een volgende les tot je helemaal bij bent met de groep.

Verder wens ik je veel plezier in deze kleine gezellige groep

Groetjes Marian

2wayPsp

Hallo 
Wat leuk dat U bij ons wilt kijken. Wij zijn een enthousiaste gezellige groep die de linklessen maakt met eigen tubes. De tubes die je moet veranderen kun je zien door mijn crea te vergelijken met het origineel. Totdat U bij bent met de groep wordt er telkens als er een les is ingeleverd en goedgekeurd een nieuwe les toegestuurd. Ik wens U veel plezier in deze niet al te grote groep

Groetjes Marian.

Creatief linkles psp

Wij zijn een gezellig klein groepje en dus ben je altijd welkom als je verslaafd bent aan PsP. In deze groep worden 3 lessen per week verspreid en de bedoeling is dat je die maakt met andere tubes en evt andere kleuren uit je tube. Welke dat kun je zien door de voorbeelden te vergelijken. Als de originel les in meerdere kleuren is is het de bedoeling dat je hem ook maakt met meerdere kleuren en niet in een kleur licht/donker of met wit. Zo krijg je dus een geheel eigen creatie. Wij zijn een Nederlandse groep. Ik wens jullie heel veel plezier bij deze gezellige groep. 

Groetjes Marian.

A la carte Im

Wij zijn een incredimail groep waar we alle soorten incredimail briefpapier delen ook kan je verzoekjes doen als je graag bepaalde briefpapieren ontvangt. Thema van de week-weekuitdagingen enz. Ook worden er regelmatig lesjes doorgestuurd. Dus heb je zin om mee te doen kom er dan gezellig bij.

Owner Sandy

     
Disney Toons

Een groep waar je via link lessen leuke werkjes maakt met Disney & Cartoons figuren. Enige ervaring met psp is aangeraden. Alle lessen zijn tags en je kan er punten mee verdienen. Des te meer punten, hoe hoger je de Toons ladder beklimt. Je krijgt awards bij het behalen van niveaus en als je geslaagd bent een diploma. De link lessen vindt je op mijn website en hoeven niet op volgorde gemaakt te worden. Ook is er geen wekelijkse verplichting van het maken van een les. Je maakt de lessen op jouw manier,en op jou ritme

Moderator Miranda
Designer: Emmy
Owner: Wendy

Poser Planet

Een groep waar je via linklessen leuke werkjes maakt met posers. Enige ervaring in psp is aangeraden. Met de gemaakte lessen verdien je punten, des te meer punten des te hoger je de ladder beklimt. Je krijgt een awards bij het behalen van niveau's en als je geslaagd bent een diploma.De linklessen hoeven niet in volgorde gemaakt te worden. Ook is er geen wekelijkse verplichting van het maken van een les. Je maakt de lessen op jouw manier, op jouw ritme. Maar we zien wel graag minstens één lesje per maand van je.

Owner Wendy

Inclusief Domeinnaam
Intio webhosting

Inclusief Domeinnaam
Intio webhosting

     
       

Pakket 1 lite

€20/Per Jaar
500 MB Webruimte
5 GB Data verkeer
Inclusief Domeinnaam
Intio webhosting

Pakket 2 lite

€35/Per Jaar
2000 MB Webruimte
50 GB Data verkeer
Inclusief Domeinnaam
Intio webhosting
Pakket 3 lite

€45/Per Jaar
4000 MB Webruimte
100 GB Data verkeer
Inclusief Domeinnaam
Intio webhosting
Pakket 4 lite

€80/Per Jaar
6000 MB Webruimte
175 GB Data verkeer
Inclusief Domeinnaam
Intio webhosting