Waar is deze groep voor bedoeld??
Om te adverteren met jouw groep/groepen om zo nieuwe leden te werven.
Wie kunnen er lid worden??
Allerlei groepen die met psp te maken hebben zoals Yahoo groepen en Google discussie groepen.
Ook groepen die niets met psp te maken hebben zijn welkom (geen extreem volwassen groepen).
Wat moet je ervoor doen??
Lid worden van deze groep en een vragenlijstje invullen daarna eke week een email doorsturen naar je eigen groep plus een CC naar
SCJ-Midweek-Advertenties@Yahoogroups.com.

Voor Wijzigingen van je advertentie mail je naar.
SCJ-Midweek-Advertenties@Yahoogroups.com

 


Bent u op zoek naar betaalbare webruimte voor uw website??
Dan ben u bij Intio aan het juiste adres.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
U kunt kiezen uit 4 verschillende pakketten.
Inclusief:
Gratis domein
279 gratis webapps
Onbeperkt aantal e-mailadressen.
Alles in het nederlands.

 

Pakket 1 Lite.

€ 20.- per jaar.
500 MB Webruimte
5 GB data verkeer.
Inclusief domeinnaam.
Gratis 279 webapps installeren.
Onbeperkt aantal
e-mailadressen.
Pakket 2 Basic.

€ 35,- per jaar.
2000 MB webruimte.
50 GB data verkeer.
Inclusief domeinnaam.
Gratis 279 webapps installeren.
Onbeperkt aantal
e-mailadressen.
Pakket 3 Pro.

€ 45,- per jaar.
4000 MB webruimte.
100 GB data verkeer.
Inclusief domeinnaam.
Gratis 279 webapps installeren.
Onbeperkt aantal
e-mailadressen.
Pakket 4 Expert

€ 80,- per jaar.
6000 MB webruimte.
175 GB data verkeer.
Inclusief domeinnaam.
Gratis 279 webapps installeren.
Onbeperkt aantal
e-mailadressen.

Variete Psp X2

Hier krijg je allerhande soorten psp lessen meestal gemaakt voor PSP X2. Het is wel de bedoeling dat je een beetje psp ervaring hebt.
Elke woensdag krijg je 2 nieuwe lessen.

Owner Mieke

Creatief linkles psp

Wij zijn een gezellig klein groepje dus altijd welkom als je verslaafd bent aan PsP. In deze groep worden 3 lessen per week verspreid en de bedoeling is dat je die maakt met andere tubes. Welke dat kun je zien als je mijn crea vergelijkt met de het origineel van de les. Je moet natuurlijk wel bekend zijn met PsP. Wij zijn een Nederlandse groep. Ik wens jullie heel veel plezier bij deze gezellige groep.

Groetjes Marian.

Tag Beauty's nieuwere style

Dit is  een leuke en gezellig psp groepje. Iedereen kan hier aan mee doen, daar het niet moeilijk is, maar de door Wilma zelf geschreven lessen zijn wel heel erg leuk om te maken je moet er wel een andere tube in verwerken. De lessen worden op Maandag en donderdag verzonden. Voor iedere 25ste ingeleverde les ontvang je een mooi Award. Je mag de lessen maken op eigen snelheid wel zouden we het fijn vinden, als je een beetje regelmatig mee deed. En kun je langere tijd niet………zeg het ons eventjes. Lijkt het je wat? Zou zeggen kom eens een kijkje bij ons nemen.

Owners: Gerard en Thea

Moderator: Wilma

Poesmuis psp 11

Dit is een PSP groep speciaal voor PSP 11. Wij werken met gelinkte lessen. Om de lessen te kunnen volgen moet je een beetje kennis van PSP hebben. Je krijgt ook hier 2x in de week lessen toegestuurd. Wij hebben frame, Tag, Stationary, Blend en Scraplessen voor elk wat wils.

Groetjes het poesmuis team psp11.

Animatie groep JaX

Deze groep is opgericht voor iedereen die graag wil leren om animaties te maken.De lessen zijn leuk, speels en zeer leerzaam. De lessen worden geleidelijk aan opgebouwd naar een gevorderd niveau.Wat heel belangrijk is bij het maken van animaties is dat je heel goed moet lezen en secuur moet werken.Het doel van deze groep is dat de leden zo goed mogelijk leren om met animaties te werken.Ben je nieuwsgierig geworden. Klik dan op join. Enige ervaring in Psp is wel aangeraden. Wij zijn een grote groep dus het mail volume is best hoog.Je bent van harte welkom in onze Animatie groep.

Moderators
Carin en Karine

Owner Carin

CarMa erotische psp lessen groep

Ik heb deze groep opgericht omdat ik merkte dat er behoefte was aan een groep waarbij je erotische plaatjes/tubes mag gebruiken. In deze groep zijn er allerlei lessen zoals blends,tags,frames en scraps bij elke les die je maakt gebruik je erotisch getinte plaatjes en/of tubes. Op woensdag wordt er een extra les gestuurd. Vrijdag worden er 2 week lessen via email verstuurd. De extra les is verplicht om te maken maar we zouden het wel erg leuk vinden.Ben je nieuwsgierig of wil je lid worden!! Meld je dan aan en je bent dan van harte welkom in onze groep. Leer het creatieve wereldje van Paint Shop Pro kennen maar dan net iets anders getint.

Owners Carin

Psp groep SiCa

Ik heb deze groep opgericht voor iedereen die het leuk vindt om in ontspannen sfeer Paint Shop Pro lessen te volgen.De lessen bestaan ondermeer uit Blends, Tag, Animaties en eigen geschreven lessen.Op woensdag wordt er een extra les gestuurd.Vrijdag is het lessen dag dan worden er 2 week lessen via email verstuurd.De extra les ben je niet verplicht om te maken maar we zouden het wel erg leuk vinden. Ben je nieuwsgierig of wil je lid worden!!
Meld je dan aan en je bent dan van harte welkom in onze groep.
Leer het creatieve wereldje van Shop Pro kennen.

Owners Carin
en Karine

SCJ-Midweek_Advertenties

Waar is deze groep voor bedoeld?? Om je de kans te geven met jouw groep(en) te adverteren en zo nieuwe leden te werven. Allerlei groepen die met psp te maken hebben zoals Yahoo groepen, Google groepen en share groepen.
Ook groepen die niet met Psp te maken hebben zijn welkom (geen volwassen groepen).
Wat moet je ervoor doen?? Lid worden van deze groep en een vragenlijstje invullen.
Daarna elke week een email doorsturen naar je eigen groep en een CC naar de advertentie groep

Owner Carin

       
Psp Freubelaars

Ben je een beginner, gevorderd of een vergevorderde met Paint Shop Pro dan zijn wij de aangewezen groep voor je. Ben je beginner dan start je bij les 1, ben je gevorderd dan mag je instappen bij les 20 en ben je vergevorden mag je instappen bij les 101. Momenteel hebben we over de 950 lessen in ons programma staan.

Owners Miriam en Kitty

Psp-World-Share

Hier mag alles gedeeld worden. Plaats wel cryptische namen of namen met ***** in het onderwerp. Als je mails van andere groepen doorstuurt, verwijder dan de gegevens van deze groep en ook van de groep waar jij ze van doorstuurt. Verder wens ik jullie veel plezier met het delen en het ontvangen.

Owner Claudia

Ro-wi-creative tubes

HIer delen wij onze zelf gemaakte tubes.
Wij leveren alleen schone tubes.

Groetjes Rooske en Wies

Mieke's Easy Tags

In deze groep krijg je elke maandag een Easy Tag lesje om te maken. De les maak je 1x met alle materialen die bij de les zitten maar je gebruik je eigen hoofdtube. Ook mag je de kleuren aanpassen als je dat wil.Dit is een Nederlands talige groep.

Owner Mieke

       
Variete Psp X2

Hier krijg je allerhande soorten psp lessen meestal gemaakt voor PSP X2. Het is wel de bedoeling dat je een beetje psp ervaring hebt.
Elke woensdag krijg je 2 nieuwe lessen.

Owner Mieke

Frames met Mieke

Elke vrijdag verstuur ik 2 linken met frame lessen erin. Lijkt het je ook leuk om frame lessen te maken???
Join the club.

Owner Mieke

Starplanet

Een groep waar je via linklessen leuke werkjes maakt met beroemdheden. Enige ervaring in psp is aangeraden. Alle lessen zijn tag-lessen! Met de gemaakte lesjes verdien je punten, des te meer punten des te hoger je de Stars ladder beklimt. Je krijgt awards bij het behalen van niveau's en als je geslaagd bent een diploma. De linklessen hoeven niet in volgorde gemaakt te worden.
Ook is er geen wekelijkse verplichting van het maken van een les. Je maakt de lessen op jouw manier, op jouw ritme. Maar we zouden wel graag je af en toe op de groep zien.

Owner: Wendy
Moderator: Miranda

Daz girlsGT

Wij zijn een gezellige Daz groep, waar we leren te werken met Daz met als doel om mooie Daz tubes te maken. welke je weer kunt gebruiken in tagjes enz enz. Maar ook als je al werkt met Daz mag je je hier gerust aansluiten, wie weet kunnen we je toch nog wat leter, maar anders gewoon gezellig mee doen is ook leuk, met elkaar is het vaak toch gezelliger dan alleen. Er worden na zoveel lessen ook Awards en/of Certificaten uitgedeeld, hoe of wat exact weten we nog niet, want we zijn net geopend, maar ons doel is dat we gezellig met elkaar, elkaar respecterend Daztubes leren maken. Lijkt het je dit iets sluit je dan aan bij ons door je aan te melden.

Moderators Geertje en Thea.

     

Paintshopproforum

Gezellig meedoen met allerlei psp uitdagingen. We hebben verschillende activiteiten zoals maandelijkse. wekelijkse en dagelijkse uitdagingen waar je mooie awards mee kan verdienen, ook staan er allerhande lesjes van de beginner tot de freaks.

Groetjes Rooske

Rowie-Tubelessen

Wil je graag leren tuben en zoek je een groep waar je de basis leert dan ben je bij ons (Rooske en Wieske) op het juiste adres. We beginnen vanaf nul, houdt er rekening mee dat het veel inspanning kost om de basis aan te leren. Tuben is niet gemakkelijk en intensief.

Groeten van de tuberkes Rooske en Wieske

Creative script + tag friends

In our friendly group you can share our Psp-creations. In a script or just as a tag. And while we send in our creations, we share a bit about ourselves an our life.We take turns in choosing a Creative Challenge to take part in each week. And we provide a Monday's Choice to play with. We're about being creative and being friends. That's what counts!! We are a G-rated group so we would appriciate it if you do not use adults content in your creations. We are not a tutoring group but we are always happy to help out if we can. You will find a lovely friendly atmosphere in this young (at heart) and small group. Feel like joining?
Your very welcome
Group language: English

Group owner
Karin*CarMar*
Moderator Lyn Melville

Starplanet

Een groep waar je via linklessen leuke werkjes maakt met beroemdheden. Enige ervaring in psp is aangeraden. Alle lessen zijn tag-lessen! Met de gemaakte lesjes verdien je punten, des te meer punten des te hoger je de Stars ladder beklimt. Je krijgt awards bij het behalen van niveau's en als je geslaagd bent een diploma. De linklessen hoeven niet in volgorde gemaakt te worden.
Ook is er geen wekelijkse verplichting van het maken van een les. Je maakt de lessen op jouw manier, op jouw ritme. Maar we zouden wel graag je af en toe op de groep zien.

Owner: Wendy
Moderator: Miranda

       

Psp gezellig mee

Welkom bij Psp gezellig mee. Een groep die ik overgenomen heb van Ali. Hier vind je makkelijk maar ook moeilijke lessen korte maar ook lange lessen. Er wordt een les ingestuurd en dan bij goedkeuring krijg je een nieuwe les. Men dien verstande dat er maar 1 les per dag gestuurd wordt. De eerste 25 lessen zijn makkelijk daarna wordt het moeilijker. Na 25 lessen krijg je een certificaat en na 250 lessen een diploma. We wensen je veel plezier.

Owner Jeanne

Tosca-psp-en-poser

Dit is een gezellig poser en psp groepje
waar ook plaats is voor een gezellig praatje.
er zijn een paar regeltjes zoals ongetwijfeld op elke groep we vragen respect voor iedereen,  we vragen minstens 1 mail per week, dat mag een gewone mail zijn er is bij ons geen opdracht verplichting, wel een mail verplichting.

Dit zijn de opdrachtjes bij ons:
maandag: blinde les (van Hilde)
dinsdag: psp linkles (van Tonnie)
woensdag: scrap opdracht (van Hilde)
donderdag: poser vrije opdracht (van Hexana)
vrijdag: thema opdracht (van Wendy)
zaterdag: poser pakket (van Wendy)
Als je wilt kan je ook enkele basis poserlesjes volgen. Zoals je kan zien komt er best veel mail over de groep, hou hier rekening mee!
van harte welkom,

Het Tosca team: owners: Wendy en Hilde

moderators: Tonnie en Hexana

 

Creatief met Incredimail

Hier maken we leuke incredimail papiertjes. Iedereen begint met de eerste 20 lesjes bij Annemarie, dit zijn de basis lesjes. Deze worden 2x per week verstuurd op woensdag en zaterdag avond. Deze lesjes leren je omgaan met IM en ook LetterCreator.
Na les 20 kan je kiezen: voor de eenvoudigere lesjes bij Gerard en/of kader en script lesjes bij Thea. Je mag alleen de een keizen of je kunt ook kiezen om beiden te volgen, dit moet je wel even goed aangeven. Deze lessen worden 1x per week verstuurd op de woensdag avond. Iedere 10de les is een uitdaging om zelf te maken naar wat je de 9 lessen ervoor hebt geleerd. Dit wordt dan afgesloten met een Award. Ook 1x in 14 dagen een vrijblijvende uitdaging. Dit is een nederlandstalige groep.

Groetjes het Incredible team.
Owner Thea.

Psp-Wenskaarten

Ook zo verslaafd aan Paint Shop Pro en wil je meer met je creaties doen dan alleen maar opslaan op je schijf. Maak er dan eens een mooie wenskaart van om uit te printen en te versturen. In deze groep maken wij leuke wenskaarten in Paint Shop Pro aan de hand van tag, frame en scraplessen. Naast de wenskaartenlessen kan je ook bij ons scraplessen maken. De eerste 40 wenskaarten lessen zijn basislessen, deze behandelen een groot vlak van Psp. Daarna gaan we werken met linken. Dit is geen beginnersgroep, enige basiskennis van Psp is wel handig.

Klik je bovenaan op PSP Wenskaarten om lid te worden dan kom je op een site, vul daar bovenaan bij zoeken PSP Wenskaarten in en via daar kan je lid worden.

Owner Mina
Moderator Marjon

       

Psp-Script-Fans

Hallo

Leuk dat U bij ons wilt komen kijken. De bedoeling is dat U de lessen maakt met eigen tubes en welke je moet veranderen kun je zien op de door mij gemaakt voorbeeld. De lessen worden telkens doorgestuurd als U een les hebt ingeleverd en die is goedgekeurd. Wij zijn een hele gezellige kleine groep we hebben alleen door omstandigheden geen scripten meer jammer genoeg. Ik wens jullie veel Psp plezier bij dit gezellige groepje.


Groetjes Marian.

2wayPsp

Hallo
Wat leuk dat U bij ons wilt kijken. Wij zijn een enthousiaste gezellige groep die de linklessen maakt met eigen tubes. De tubes die je moet veranderen kun je zien door mijn crea te vergelijken met het origineel. Totdat U bij bent met de groep wordt er telkens als er een les is ingeleverd en goedgekeurd een nieuwe les toegestuurd. Ik wens U veel plezier in deze niet al te grote groep

Groetjes Marian.

Creatief linkles psp

Wij zijn een gezellig klein groepje dus altijd welkom als je verslaafd bent aan PsP. In deze groep worden 3 lessen per week verspreid en de bedoeling is dat je die maakt met andere tubes. Welke dat kun je zien als je mijn crea vergelijkt met de het origineel van de les. Je moet natuurlijk wel bekend zijn met PsP. Wij zijn een Nederlandse groep. Ik wens jullie heel veel plezier bij deze gezellige groep.

Groetjes Marian.

Easy tag fans

Dit is een groep waar easy tags gemaakt worden.Iedere zondag worden er 2 linken van lessen verstuurd. De lessen die gebruikt worden is met toestemming van de schrijfsters. Heb je 25 lessen gemaakt, krijg je een diploma. Lijkt het je leuk, meld je dan aan. Ik heb deze groep over genomen van Catrien. Dit is een Nederlandse (Dutch) groep

Owner is Kitty

     
Poesmuis psp 11

Dit is een PSP groep speciaal voor PSP 11. Wij werken met gelinkte lessen. Om de lessen te kunnen volgen moet je een beetje kennis van PSP hebben. Je krijgt ook hier 2x in de week lessen toegestuurd. Wij hebben frame, Tag, Stationary, Blend en Scraplessen voor elk wat wils.

Groetjes het poesmuis team psp11.

Poesmuis psp 12

Dit is een PSP groep speciaal voor PSP 12. Wij werken met gelinkte lessen. Om de lessen te kunnen volgen moet je een beetje kennis van PSP hebben. Je krijgt ook hier 2x in de week lessen toegestuurd. Wij hebben frame, Tag, Stationary, Blend en Scraplessen voor elk wat wils.

Groetjes het poesmuis team psp12

Poesmuis psp 13

Dit is een PSP groep speciaal voor PSP 13. Wij werken met gelinkte lessen. Om de lessen te kunnen volgen moet je een beetje kennis van PSP hebben. Je krijgt ook hier 2x in de week lessen toegestuurd. Wij hebben frame, Tag, Stationary, Blend en Scraplessen voor elk wat wils.

Groetjes het poesmuis team psp13

Poesmuis varia

Dit is een psp groep speciaal voor PSP. We geven lessen die in meerdere PSP versies te maken zijn. Van PSP 12 to en met PSP 15 zou geen probleem mogen zijn. Wij werken met gelinkte lessen van diverse schrijvers. Om de lessen te kunnen volgen moet je een beetje kennis van PSP hebben. Je krijgt ook hier 2x in de week lessen toegestuurd op maandag en donderdag.
Wij hebben frame, Tag, Blend en Scraplessen voor elk wat wils. Nieuwe leden zijn welkom.

Groetjes het poesmuis Varia team

     
Disney Toons

Een groep waar je via link lessen leuke werkjes maakt met Disney & Cartoons figuren. Enige ervaring met psp is aangeraden. Alle lessen zijn tags en je kan er punten mee verdienen. Des te meer punten, hoe hoger je de Toons ladder beklimt. Je krijgt awards bij het behalen van niveaus en als je geslaagd bent een diploma. De link lessen vindt je op mijn website en hoeven niet op volgorde gemaakt te worden. Ook is er geen wekelijkse verplichting van het maken van een les. Je maakt de lessen op jouw manier,en op jou ritme

Moderator Miranda
Designer: Emmy
Owner: Wendy

Poser Planet

Een groep waar je via linklessen leuke werkjes maakt met posers. Enige ervaring in psp is aangeraden. Met de gemaakte lessen verdien je punten, des te meer punten des te hoger je de ladder beklimt. Je krijgt een awards bij het behalen van niveau's en als je geslaagd bent een diploma.De linklessen hoeven niet in volgorde gemaakt te worden. Ook is er geen wekelijkse verplichting van het maken van een les. Je maakt de lessen op jouw manier, op jouw ritme. Maar we zien wel graag minstens één lesje per maand van je.

Owner Wendy

A la carte Im

Wij zijn een incredimail groep waar we alle soorten incredimail briefpapier delen ook kan je verzoekjes doen als je graag bepaalde briefpapieren ontvangt. Thema van de week-weekuitdagingen enz. Ook worden er regelmatig lesjes doorgestuurd. Dus heb je zin om mee te doen kom er dan gezellig bij.

Owner Sandy

Vraagbaak

Alles wat je altijd al wilde weten over psp (alle versies) maar nergens anders op het internet kunt vinden. Waar vind ik een bepaalde functie? Wat bedoelen ze daarmee in een les? Of vragen over animatieshop. Of hoe installeer ik een filter (.exe of.8bf). Heb je een vraag of juist een behoorlijke kennis van de meest recente PSP versies? Meld je dan aan, vragen en kennis zijn van harte welkom. Gezellig kletsen is trouwens ook toegestaan vragen over de werking van Gmail of de instellingen van outlook.

Owners Marianne en Ingrid

       

Poser creatiefjes

Wij hebben een gezellig Poser Groep, waar we met elkaar leuk bezig zijn met Poser. We wisselen weetjes en datjes uit zodat we nooit echt uitgeleerd zijn. Ken je nog geen Poser??? Geen punt, ook dat kun je bij ons leren, Geertje verzorgd de basis lessen met goed en duidelijk geschreven lessen met printjes. We hebben lessen voor alle poser programas om het nog duidelijker te maken. Per les leer je wat meer, totdat uiteindelijk je figuurtje is aangekleed en houding heeft en zelfs make-up op heeft. Er valt ook een certificaat te verdienen. We hebben ook vervolglessen. En leuke thema opdrachten. Lijkt het je wat??
Kom eens kijken op onze gezellige Poser groep.

Modertors Thea en Geertje

Marja’s Psp Lessen.

Dit is een gezellige psp groep, waar je op je gemak je les(je) kan en mag maken in je eigen tempo. Ervaring met psp is wel prettig, zowel voor jezelf als voor mij. Mijn eigen lessen zijn gemaakt in psp12. 1 keer in de week, maandag, stuur ik je les. Nogmaals deze mag je in eigen tempo maken. Je mag de les 1x keer of 2x maken, wat jezelf wilt natuurlijk. Wel zie ik graag de basis van de les in je creatie terug. Aanmelden is vanaf 18 jaar. Ik accepteer geen Yahoo, hotmail e-mails. Je mag zowel de tubes, die bij de les(sen) zitten gebruiken als je eigen. Wat je zelf leuk/mooi lijkt.Erotische tubes mag gebruikt worden, zolang het maar geen adult tubes zijn. . Dit is een gezellig psp groep, waar geen verplichtingen zijn. Niks moet, maar mag. Je mag ook creaties laten zien die je zelf gemaakt heeft, dat is geen enkel probleem. Voel je niet bezwaard als je om hulp vraagt. We lopen allemaal wel eens ergens tegen aan. Als ik je niet kan helpen, is er altijd wel iemand anders die je wel kunt helpen. Vragen staan vrij. Zover en waar ik maar kan ben ik bereid om te helpen. Dit is een Nederlandse groep met Nederlandse lessen. Lijkt het je leuk om lid te worden, weet dat je dan van harte welkom bent.  

Marja (ListOwner v/d groep)

Tag Beauty's nieuwere style

Dit is  een leuke en gezellig psp groepje. Iedereen kan hier aan mee doen, daar het niet moeilijk is, maar de door Wilma zelf geschreven lessen zijn wel heel erg leuk om te maken je moet er wel een andere tube in verwerken. De lessen worden op Maandag en donderdag verzonden. Voor iedere 25ste ingeleverde les ontvang je een mooi Award. Je mag de lessen maken op eigen snelheid wel zouden we het fijn vinden, als je een beetje regelmatig mee deed. En kun je langere tijd niet………zeg het ons eventjes. Lijkt het je wat? Zou zeggen kom eens een kijkje bij ons nemen.

Owners: Gerard en Thea

Moderator: Wilma

Gertjes photoshop lesjes

Hier kan je adobe photoshop lesjes maken geschreven in cs5, ze kunnen natuurlijk ook in een andere versie gemaakt worden op woensdag word er een eigen geschreven crea over de groep gestuurd, en we zijn ook gestart met basis lesjes voor photoshop van in het allereerste begin, die worden vrijdag over de groep verstuurd. Voor degene die graag psp leert, die zijn hier ook op de juiste plaats. Op maandag wordt er voor de geintresseerde beginners lesjes voor psp gestuurd. Vrije lesjes mag ook altijd en natuurlijk eigen werkjes. Wij zijn al een groepje dat flink gegroeid is. Hebben jullie interesse, kom hier dan even langs.

Owner Gertje

     
Happy's Pro lessen

Dit is een groep waar je op eigen tempo PSP-lessen maakt en zelf bepaald wanneer je een les instuurt en hoeveel lessen je wilt insturen, met een maximum van 10 lessen per dag 2 per email. Enige kennis van PSP en het gebruik van filters worden aanbevolen, maar ook beginners zijn bij ons van harte welkom en zullen we helpen zoveel we kunnen met het programma wat door zovelen wordt ervaren als verslavend. Wij hopen je spoedig te kunnen verwelkomen.

Elly, Wendy, Tooske en Owner Claudia

De coolste psp groep

In deze groep kan je je lessen inleveren die door ons verstuurd worden wekelijks. En er mag gelachten en gezellig gekletst worden. Ook humor en een grapje wordt zeer gewaardeerd. Wij Lydia en ikzelf Monika gaan deze groep beheren.
Wijzelf doen al sinds enkele jaren aan psp met heel veel plezier.

 

Owners Lydia en Monika

 

 

       

 

 

 

 

 

     

 

 

   
       
intio intio intio intio